Termeni si Conditii Generale de Utilizare

Informatii generale

Website-ul www.reductoare-rossi.ro este proprietatea SC Nova Pan SRL, cu sediul in Brasov, Str. Poienelor, nr. 2A, Cod unic inreg. : RO 13685445, Nr.Inreg. in Reg.Com.: J08/110/31.01.2001, Banca Transilvania Cod IBAN: RO34 BTRL 0080 1202 1478 99XX; Capital social: 1.298.540 lei; Tel.: 0268 331 332; Fax: 0268 330 435, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Termenii si Conditiile Generale de Utilizare se vor aplica vanzarilor de reductoare si motoreductoare de catre Nova Pan SRL, prin intermediul magazinului virtual www.reductoare-rossi.ro catre clienti.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni vor avea intelesurile specificate in continuare:

Utilizator: reprezinta persoana care acceseaza prezentul website si care a acceptat termenii si conditiile generale de utilizare;

Client: reprezinta persoana care acceseaza prezentul website, care a acceptat termenii si conditiile generale de utilizare, care initiaza si finalizeaza o cerere de oferta;

Cererea de oferta: reprezinta doar o solicitare de pret pentru anumite produse si nu obliga financiar in vreun fel clientul. Cererea de oferta este transmisa departamentului de vanzari urmand sa fie procesata, iar clientul, in cel mai scurt timp, va primi online oferta de pret pentru produsele solicitate. In cazul in care reprezentantul de vanzari va considera oportun va contacta telefonic clientul in prealabil pentru a obtine toate informatiile necesare intocmirii ofertei de pret.

Prin accesarea, utilizarea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, informatii sau servicii prin intermediul website-ului nostru, utilizatorii/clientii consimt sa respectate Termenii si Conditiile Generale de Utilizare, precum si legislatia aplicabila.

Termenii si conditiile generale de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului website.

Program de lucru:

Luni - Vineri de la 8.00 la 17.00

 

Produse:

Fotografiile afisate pe site au caracter informativ si pot sa difere faţă de produsul real.

 

Politica de securitate a prelucrarii datelor cu caracter personal

SC NOVA PAN SRL in calitate de administrator al website-ului www.reductoare-rossi.ro, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal.

Prin date cu caracter personal se inteleg, conform Legii 677/2001, orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta, conform Legii 677/2001, orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

NOVA PAN SRL inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de catre utilizatori/clienti.

NOVA PAN SRL nu va colecta date personale despre utilizatori/clienti (nume, adresa, telefon sau adresa de posta electronica) exceptand situatia in care acestia comunica aceste date.

Datele solicitate sunt necesare facturarii si livrarii. Refuzul dvs. de a comunica aceste date, determina neonorarea cereri e oferta.

Datele astfel obtinute de catre societate vor fi stocate în baze de date iar societatea va lua toate masurile pentru protectia lor împotriva distrugerilor accidentale sau ilegale.

Având în vedere prevederile legale în materie, utilizatorii/clientii Nova Pan SRL, prin demararea achizitiei de produse, îsi exprima consimtamântul expres si neechivoc ca ulterior datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru: activitati de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale la adresele de e-mail comunicate societatii, participarea la concursuri, promotii, alte evenimente.

Nova Pan SRL nu va dezvalui nici un fel de informatie despre utilizatorii/clientii website-ului sau, fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. Dar, pentru executarea contractului încheiat între parti, societatea va transmite datele cu caracter personal culese de la clienti catre firma de curierat care va livra produsele. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul societatii.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa SC Nova Pan SRL - Brasov, str. Poienelor, nr.2A, cod postal 500419 - utilizatorii/clientii isi pot exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi: o data pe an, confirmarea faptului ca datele personale sunt sau nu prelucrate; sa intervina asupra datelor transmise; sau sa se opuna prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara.

Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

 

Alte prevederi:

Nova Pan isi rezerva dreptul de a face modificari pe website fara o instiintare prealabila.

Nova Pan SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii prezentului website.

Nova Pan SRL nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care clientul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Nova Pan SRL a oricare dintre obligatiile sale conform cererii de oferta si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor si serviciilor dupa livrare, respectiv pentru pierderea produselor.