Despre Nova Pan

Nova Pan este reprezentant in Romania al companiei italiene Rossi SpA, parte a Habasit Group.

Gama Rossi echivaleaza toate tipurile de reductoare sau motoreductoare existente pe piata romaneasca si poate fi utilizata in orice domeniu de activitate.

Principalele sortimente de reductoare si motoreductoare fabricate de Rossi sunt:

  • reductoare si motoreductoare planetare,
  • reductoare si motoreductoare cu axe paralele si conico-cilindrice,
  • reductoare si motoreductoare melcate,
  • reductoare si motoreductoare coaxiale,
  • reductoare conice,
  • reductoare pendulare,
  • servoreductoare,
  • reductoare pentru extrudere,
  • motoare.
Image

Asigurarea calitatii si a fiabilitatii produselor, preturile avantajoase, acordarea unei perioade de garantie de 1 an, asigurarea pieselor de schimb atat in garantie, cat si postgarantie sunt doar cateva din facilitatile oferite de societatea Nova Pan clientilor sai la achizitionarea reductoarelor si a motoreductoarelor Rossi.

Image

Cine este Rossi ?

Compania italina Rossi SpA, parte a Habasit Group, este unul dintre cei mai mari producatori de reductoare, motoreductoare, motoare electrice normale sau cu frana din Europa.

In ultimii 50 de ani, Rossi s-a numarat constant printre primele companii din domeniul transmisiilor, oferind in permanenta noi posibilitati si solutii ingenioase, precum pozitia universala de montaj a reductoarelor si motoreductoarelor sau solutia inovatoare de modulare a componentelor, acestea devenind cu timpul un punct de referinta pentru intreaga industrie a transmisiilor de putere.

www.rossi.com

Certificari

Calitatea si fiabilitatea reductoarelor si a motoreductoarelor Rossi este recunoscuta si certificata de specialistii din domeniu, toate produsele Rossi respectand principalele reglementari din domeniu (AGMA, GL, CTI etc.).

Profesionalismul, atitudinea proactiva si grija pentru obtinerea unor produse fiabile, de calitate superioara, sunt liniile de forta care caracterizeaza Rossi SpA, prima companie de profil din Italia si a doua din Europa care a implementat sistemul de calitate UNI EN ISO 9001, reinnoit in 2006 cu UNI EN ISO 9001-2000.

 

Gasiti mai jos principalele certificate obtinute in decursul timpului.

Image

Nova Pan este distribuitor autorizat pentru gama de Reductoare Motoreductoare Rossi

Image

Certificat de calitate ISO 9001 pentru Reductoare Rossi

Image

Certificat ISO 9001 – 2008 pentru Reductoare Planetare Rossi